27 Aralık 2011 Salı

Afterwards

John malkovich ve adı ne olursa olsun benim için losttaki kate olarak var olacak olan hatun gayet sakin ve yaşayarak oynamışlar. Filmin temposu düşük, yinede sonu merak uyandırdığı için kendini seyrettiriyor, ne çok iyi ne de kötü bir film. Beğendim galiba.

BEASTLY

Yakışıklı, zengin, kendini beğenmiş kolej çocuğu ve gururlu, anlayışlı, fakir kız hikayesi, kaçıncı versiyon bilmem ama piyasa bu tip filmlerle dolu, neden halen daha bu tip filmler çekiyorlar anlamadım.

Çok şükür bilgisayarda ileri sara sara kısa sürede bitirdim.

Bu film ayrıca bana birazda Robert Pattisonun oynadığı Twilight filmlerini andırdı. Onlarıda beğenmemiştim, bunu da beğenmedim.

Sherlock Holmes

A GAME OF SHADOWS

Eski versiyonlarınıda sevmeme rağmen, yeni versiyonları gerçekten çok iyi kurgulanmış. Oyunculuk, efektler, müzik hepsi harika, filmde şu da olsa tadından yenmezmiş diyebileceğiniz hiç bir şey yok. Dört dörtlük olmuş.
Adamlarımız yine (R.Downey JR ve Jude Law) harika oyunculukları ile iş başındalar. Guy Ritchi hayranı değilseniz, şu filmleri (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch,Rock n Rolla ve elbette S.Holmes I) de izleyin derim, sonra oturup konuşuruz. :) Bu adam gerçekten iyi.

Filmin dizisi bile (3 bölümlük mini dizi) harikaydı. Şimdiki teknoloji ile harmanlanmış, harika bir müzik eşliğinde size çağırıyor.

21 Aralık 2011 Çarşamba

Crazy Stupid Love

Hah hah ha... Nefis olmuş. Çok eğlenceli buldum, değişik bir konusu var ve sürükleyici bir film. Ben beğendim, tavsiye ediyorum.

16 Aralık 2011 Cuma

The Beaver

Bu, kunduz olmak zorunda kalan bir babanın, Walter Black'in hikayesidir.

Ailesi ile problemler yaşayan, evinde aradığı desteği, işinde aradığını bulamayan ve depresyondaki bir babanın hikayesi...

Seyredin derim, hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz, aksine iyi bir drama izlemiş oılursunuz, eğer seviyorsanız.

Baba olmak gerçekten zor...

14 Aralık 2011 Çarşamba

ZAMANA KARŞI ( IN TIME )




Hep boş vakit filmleri önerecek değiliz :) son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi daha. Parasız adam şerefsiz adam felsefesi üzerine birde zamanınızı harcamayın değerini bilin felsefeside eklenince öğreti sahibi bir film olmuş. İzlerken mantıksızlık aramayın fikre odaklanın ve şapka çıkarın keyifle seyredeceğiniz bir film olur. Filmde hiç kimse yaşlanmadığı için tamamen genç bir kadro var . Sümüklü justinde iyice oyuncu olmaya başladı artık. Amanda bacımızda eşşek gözleriyle bütün bir film boyunca alttan bakışlar atıyor ama sevimli bakışlar. Dikkat ettiyseniz filmin konusuna pek girmiyorum ki keyfi kaçmasın :)
Kesinlikle ve kesinlikle seyredin iyi seyirlerrrr...

Along Came Polly


Eski bir film ama yeni izledim. İzlemediyseniz, arayıp izleyin diyemeyeceğim.

Yine klasik bir romantik film...! Bunları neden izlemek zorundayım bilmiyorum ama yine Jennifer Aniston için katlandım diyebilirim.

Çok iyi not veremeyeceğim.

13 Aralık 2011 Salı

Dedemin İnsanları

"Uzun zamandır sinemaya gitmedik" dedi hatun evde otururken boş boş.
"Hadi kal gidelim o zaman" dedim.
Ne var ki vizyonda acep derken, bizim hatun baklayı çıkarttı ağzından, "Dedemin insanları" var dedi, ona gidelim.

İyi gidelim de; bu Çağan Irmak, sulugöz yaptı bizi Babam ve Oğlumda. Şimdi bu filmde de salya sümük olmayalım, karizmayı çizdirmeyelim durduk yerde derken, kendimizi salonda bulduk.

Yine iyi kadro kurmuş, senaryoyu cuk oturtmuş, filmi de çekmiş, Çağan Irmak.

Anlayacağınız, gittik, gördük, mısırımızı yedik, yıllık dökülesi gözyaşımızı döktük, çıktık filmden.

"Hangisi daha güzel" dedi hatun? "Babamın İnsanları mı, Dedem ve Oğlum" mu?

Amma da soru ha...! İkisine de doyamadık ki!!! Bu daha iyi olmuş, bu...

1 Aralık 2011 Perşembe

Babamın Penguenleri

Müthiş adam şu Jim Carrey, yine iyi iş çıkartmış, ailecek izlenecek komik filmlerden biri daha, önceki filmlerini sevdiyseniz, bunu da seveceksiniz eminim.

Her Hollywood filminde yapılan klasik Amerikan propagandalarından bu filmde yine göreceksiniz. (Amerikan Kartalı)